Release 16.3.2020

(in Finnish below)

At Elinar, we have been actively following the changes of the coronavirus situation. Because of the health of our employees, customers and all the people around us, our company has introduced the following guidelines:

We…

 • prefer telecommuting.
 • cancel trips abroad.
 • keep meetings remotely.
 • minimize domestic travel.
 • do not attend seminars and events that require presence.
 • will postpone all meetings that require the presence or arrange them remotely.

Our customer service, maintenance, and other operations continue as normal. Elinarians are used to working efficiently regardless of time and position, and as an organization, we are also prepared for possible illnesses or absences.

If we have to change the time of agreed appointments, we contact those affected directly. If you are wondering how the current situation affects your cooperation with Elinar, please do not hesitate to contact your key person. You can find all the contacts here. You can also send an email: contact(at)elinar.com. We are happy to serve you!

Let’s take care of each other!


Palvelu pelaa, työntekijät etätöissä – Elinarin toimenpiteet koronaviruspandemian aikana

 

Tiedote 16.3.2020

Olemme Elinarilla seuranneet aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä. Koska työntekijöidemme, asiakkaidemme ja kaikkien kanssaeläjiemme terveys on etusijalla, yrityksessämme on otettu käyttöön mm. seuraavia toimenpiteitä:

 • Suosimme etätöitä.
 • Perumme ulkomaanmatkat.
 • Pidämme kokoukset etäyhteyksillä.
 • Minimoimme kotimaan matkustamisen.
 • Emme osallistu toistaiseksi seminaareihin ja tapahtumiin paikan päällä.
 • Siirrämme läsnäoloa vaativat tapaamiset myöhemmäksi tai pidämme ne etänä.

Asiakaspalvelumme, ylläpito ja muu toimintamme jatkuu normaalisti. Elinarilaiset ovat tottuneet työskentelemään ajasta ja paikasta riippumatta tehokkaasti, ja olemme organisaationa varautuneet myös mahdollisiin sairastapauksiin tai poissaoloihin.

Sovittujen tapaamisten siirtyessä otamme yhteyttä suoraan heihin, joita muutokset koskettavat. Mikäli sinua mietityttää, miten vallitseva tilanne vaikuttaa yhteistyöhön Elinarin kanssa, ota reilusti yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai laita viestiä: contact(at)elinar.com. Löydät kaikki yhteystietomme täältä. Palvelemme mielellämme.

Pidetään huolta toisistamme!