Tekoäly valjastettu laskujen automaattiseen tiliöintiin

“Yritysten keräämää valtavaa datamäärää hyödynnetään puutteellisesti”, väittää Elinarin CEO Mikko Hörkkö Newspoolin julkaisemassa haastattelussa.

Elinarin kehittämä tekoälytuote ElinarAI voi kuitenkin kääntää tilanteen voitoksi. Se auttaa organisaatioita tehostamaan toimintaansa, saamaan säästöjä ja jopa synnyttämään kokonaan uusia liiketoimintamalleja. Kansainvälisesti palkittua tekoälyä on valjastettu erityisesti suuryritysten taloushallinnon dokumentoinnin avuksi. Manuaalinen rutiinityö, kuten laskujen tilöinti, on helppoa automatisoida Elinarin ratkaisuilla.

“Suurilla kansainvälisillä yrityksillä erityisesti tiliöinti on haastavaa, sillä laskujen määrä on valtava ja laskuformaatit vaihtelevat maittain. Tekoäly voidaan opettaa tekemään tiliöintityö virheettömän tiliöintidatan avulla, ja tiliöinnin automaatioaste voidaan nostaa jopa 95 prosenttiin. Pelkästään yhden laskun automaattinen tiliöinti säästää useita euroja ja tiliöintitietojen päivittyminen nopeutuu viikoilla. Samalla ostolaskujen seuranta täsmentyy merkittävästi”, Hörkkö kuvailee haastattelussa.

Lue koko artikkeli tästä linkistä ja katso lisätietoja laskujen tiliöinti -automatisointiratkaisu ElinarEasy™:stä täältä.

Contact Mikko Hörkkö

Mikko Hörkkö
Managing Director (CEO)
+358 40 557 6952