Suomeksi

Autamme tietointensiivisiä organisaatioita muuttamaan datan liiketoiminta-arvoksi. Elinar on IBM:n sisällönhallintatuotteiden integraattori ja sisällönhallintaosaaja Suomessa ja Norjassa. Olemme IBM Gold Business Partner.

Datan ja digitaalisen vaihdannan määrä kasvaa eksponentiaalisesti.
Liiketoimintaprosesseista tulee yhä riippuvaisempia tiedon ja informaation käsittelystä.
Elinar, IBM Business Partner, tuottaa sisällönhallintaa IBM:n johtavan teknologiaportfolion turvin. Integroimme ja ylläpidämme asiakkaille optimaalisen kyvykkyystason, jolla vastata tietointensiivisen maailman ja kognitiivisen aikakauden haasteisiin.

Referensseihimme kuuluvat Ilmarinen, LähiTapiola, Kela, Työttömyysvakuutusrahasto ja Lahden kaupunki.

Muita asiakkaitamme ovat olleet muun muassa Työ- ja elinkeinoministeriö, Koulutusrahasto, Pohjantähti sekä Marin IT.

IBM Tivoli Directory Integratorin käyttöönotto helpottaa käyttäjien hallintaa. Toimiva ratkaisu on poikinut paljon myönteistä palautetta käyttäjiltä. – Kimmo Kurhinen, järjestelmäasiantuntija, LähiTapiola

Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sisällönhallinnasta, arkistoinnista ja dokumenttien hallinnasta.

Älykäs luokittelu todellakin on nimensä arvoinen. – Henri Nyberg, maankäyttöinsinööri, Lahden kaupunki

Olemme IBM Gold Business Partner

Suomen vahvimmat AA 2017

Elinar ARTO -tuoteperhe tekee arkistostasi älykkään

Elinar ARTO keskittyy oleelliseen. Perusideana on tehdä arkistosta organisaatiosi keskeinen ja tuottava työkalu. Toiminnanohjauksen avulla sähköisen arkistoinnin automaatioaste ja älykkyys nousee ennennäkemättömän korkealle tasolle.

Asiakirjat sekä muu materiaali tallentuvat sisältönsä perusteella automaattisesti oikeaan paikkaan. Älykäs haku ymmärtää, mitä käyttäjä tarkoittaa, eikä vain etsi sanoja sisällöstä. Oleelliset asiakirjat tuodaan automaattisesti suoraan käytettäväksi. Taustalla versiot, käyttöoikeudet, muiden järjestelmien ohjaukset ja muut vastaavat asiat hoituvat ilman, että käyttäjää asialla vaivataan.

Elinar ARTO on SÄHKE2-yhteensopiva. Se tukee kaikkia arkistonmuodostuksen normaalitoimintoja, skaalautuu lähes määrättömästi ja perustuu markkinoiden luotettavimpiin ratkaisuihin.

IBM ECM: Konsultointi, ylläpito, migraatiot ja lisenssit

IBM:n sisällönhallintajärjestelmien (ECM, Enterprise Content Management) ratkaisut ovat erikoisalaamme. Tämän vuoksi tarjoamme myös koulutusta, konsultointia ja suunnittelua sisällönhallinnan kehittämiseksi.

Tarjoamme lisäksi IBM:n ECM-järjestelmien ylläpitopalveluja. Sisällönhallinnan migraatio on vahva osaamisalueemme. Migraatiopalveluiden lisäksi teemme järjestelmien integraatiotyötä. Kauttamme saatte myös IBM ECM – ja IBM Collaboration -lisenssejä.

Autamme asiakkaitamme esimerkiksi seuraavissa asioissa

  • IBM-ratkaisujen lisensointi yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Tarkistamme käyttöehdot, hinnat ja lisensointimallit optimaalisiksi.
  • Kerromme ratkaisuista / tuotteista ja hoidamme hinnoittelun sekä tilaamisen.
  • Autamme ylläpidettyjen lisenssien toiminnallisuuksien ongelmanratkaisutilanteissa ja palvelupyynnöissä sekä niiden raportoinnissa (PMR, Problem Management Record) IBM:n suuntaan.
  • Annamme säännöllisesti tietoa ohjelmistojen kehityksestä, uusista toiminnallisuuksista ja versioiden elinkaarista.
  • Autamme löytämään kustannustehokkaimman ratkaisun valitessasi IBM-tuotelisenssejä.

Ladattavat dokumentit

City of Lahti: Reduce Operational Costs and Increase Efficiency by Using Smart Archiving and Analytics (2,71 MB)

How to Integrate IBM ECM Solutions with Microsoft SharePoint and IBM Connections (6,74 MB)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share this: