Suomeksi

Elinar auttaa tietointensiivisiä organisaatioita muuttamaan datan liiketoiminta-arvoksi. Digitaalisessa maailmassa liiketoiminnan menestys riippuu tietoprosessien tehokkuudesta. Tietojen määrä ja digitaalisten tapahtumien määrä kasvavat eksponentiaalisesti. Liiketoimintaprosessit ovat yhä enemmän riippuvaisempia tietojenkäsittelystä. Yritysten on otettava käyttöön uusia toimintoja, jotta he voivat saavuttaa ja ylläpitää kilpailuetua.

Elinar on kumppani, joka pystyy toimittamaan tekoälyavusteisia sisällönhallintaratkaisuja tukemaan liiketoimintaprosesseja. Lisäksi Elinar pystyy toimittamaan ratkaisuja, jotka perustuvat IBM: n johtaviin teknologioihin, jotka ovat valmiita uudelle kognitiiviselle aikakaudelle.

Datan ja digitaalisen vaihdannan määrä kasvaa eksponentiaalisesti.
Liiketoimintaprosesseista tulee yhä riippuvaisempia tiedon ja informaation käsittelystä.
Elinar on toiminut jo yli 20 vuotta IBM:n Business Partnerina.

 

Referensseihimme kuuluvat muun muassa Ilmarinen, LähiTapiola, Pohjantähti, Kela, Lahden kaupunki, Työllisyysrahasto, Työ- ja elinkeinoministeriö sekä Bertel O. Steen.

Referenssikuvaukset tarkemmin englanniksi löydät referenssisivulta.

 

IBM Tivoli Directory Integratorin käyttöönotto helpottaa käyttäjien hallintaa. Toimiva ratkaisu on poikinut paljon myönteistä palautetta käyttäjiltä. – Kimmo Kurhinen, järjestelmäasiantuntija, LähiTapiola

Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sisällönhallinnasta, arkistoinnista ja dokumenttien hallinnasta.

Älykäs luokittelu todellakin on nimensä arvoinen. – Henri Nyberg, maankäyttöinsinööri, Lahden kaupunki

Olemme IBM Gold Business Partner.

 

 Autamme esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Datan ja informaation muuttaminen liiketoiminta-arvoksi.
  • IBM-ratkaisujen lisensointi yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Tarkistamme käyttöehdot, hinnat ja lisensointimallit optimaalisiksi.
  • Ratkaisu- ja tuotekonsultointi. Voimme hoitaa myös hinnoittelun sekä tilaamisen.
  • Ylläpidettyjen lisenssien toiminnallisuuksien ongelmanratkaisutilanteet ja palvelupyynnöt sekä niiden raportointi (PMR, Problem Management Record) IBM:n suuntaan.
  • Säännöllisesti tietoa ohjelmistojen kehityksestä, uusista toiminnallisuuksista ja versioiden elinkaarista.
  • Kustannustehokkaimpien ratkaisujen löytäminen valitessasi IBM-tuotelisenssejä.

Elinar ARTO -tuoteperhe tekee arkistostasi älykkään

Elinar ARTO keskittyy oleelliseen. Perusideana on tehdä arkistosta organisaatiosi keskeinen ja tuottava työkalu. Toiminnanohjauksen avulla sähköisen arkistoinnin automaatioaste ja älykkyys nousee ennennäkemättömän korkealle tasolle.

Asiakirjat sekä muu materiaali tallentuvat sisältönsä perusteella automaattisesti oikeaan paikkaan. Älykäs haku ymmärtää, mitä käyttäjä tarkoittaa, eikä vain etsi sanoja sisällöstä. Oleelliset asiakirjat tuodaan automaattisesti suoraan käytettäväksi. Taustalla versiot, käyttöoikeudet, muiden järjestelmien ohjaukset ja muut vastaavat asiat hoituvat ilman, että käyttäjää asialla vaivataan.

Elinar ARTO on SÄHKE2-yhteensopiva. Se tukee kaikkia arkistonmuodostuksen normaalitoimintoja, skaalautuu lähes määrättömästi ja perustuu markkinoiden luotettavimpiin ratkaisuihin.

IBM ECM: Konsultointi, ylläpito, migraatiot ja lisenssit

IBM:n sisällönhallintajärjestelmien (ECM, Enterprise Content Management) ratkaisut ovat erikoisalaamme. Tarjoamme myös koulutusta, konsultointia ja suunnittelua sisällönhallinnan kehittämiseksi.

Tarjoamme lisäksi IBM:n sisällönhallintajärjestelmien ylläpitopalveluja. Sisällönhallinnan migraatio on vahva osaamisalueemme. Migraatiopalveluiden lisäksi teemme järjestelmien integraatiotyötä. Kauttamme saatte myös IBM ECM – ja IBM Collaboration -lisenssejä.

Ladattavat dokumentit

City of Lahti: Reduce Operational Costs and Increase Efficiency by Using Smart Archiving and Analytics (2,71 MB)

How to Integrate IBM ECM Solutions with Microsoft SharePoint and IBM Connections (6,74 MB)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share this: